De mogelijkheid om afgeboekte uren te verbergen in het Klantportaal
Op dit moment worden alle uren, ongeacht de status, weergeven in het Klantportaal. Uren die wij afboeken moeten niet zichtbaar zijn voor de klant.
Een instelling bij Klantportalen om te selecteren welke statussen zichtbaar moeten zijn zou gewenst zijn.
- Product area
- Klantportaal
Status: Gelezen en genoteerd
Log in to comment and vote
No comments yet
Be the first to share your thoughts.